2015. júl. 30.

~~~Back To School!~~~Életmentő KisTippek



Eljött ez a pillanat is. Elkezdem feldobálni a BTC bejegyzéseket ugyanis egy hónap múlva már az iskolapadban fogunk koplalni. Nem is tudom, hogy sírjak vagy nevessek. Szeretem a suli előtti időszakot, ilyenkor kell ügyködni a DIY cuccokkal és menni a nagy bevásárlásokra. Bár gondolom mindenkinek nehéz lesz visszaállni a sulis időszámításra, de ezek a kis Életmentő KisTippek mindenkinek segíthetnek egy kicsit!









Először is muszáj beszereznetek egy szuperül működő fülhallgatót és persze hozzá sok sok zenére. Szünetekben ha nincs mivel elfoglalnod magad jól jöhet ha van mit hallgatnod, de még a tanulásnál is segít. Arra viszont vigyázzatok, hogy ha tanuláshoz használjátok csak szöveg nélküli, karaoke számokat játszatok. Jó lesz, hogy ismeritek a ritmust, de a szöveg nem fog megzavarni titeket. Ajánlom például ezt a számot. Garantáltan elnyeri a tetszéseteket.










Vigyetek egy kis színt a tanulásba! Ha színes tollakkal vagy szövegkiemelővel dolgoztok garantáltan könnyebb megtanulni az anyagot. Legyen minél színesebb, mert így dolgozatnál felrémlik bennetek a szín később pedig, az is, hogy mit rejtett. Az se baj ha mindent mást színnel írtok, karikáztok. Nekem volt olyan, hogy az egész jegyzetem színes volt. Szinte mintha rajzoltam volna.






Végül pedig azoknak szólok akik most mennek gimibe. A legtöbben félnek tőle, pedig az igazat vallva nem kell. Ez is csak egy iskola, még akkori s ha 6/8 évfolyamos gimnázium mellett döntötök. Kicsit talán furcsa lesz, hogy vannak nálatok sokkal idősebbek és sokkal "színesebbek" az emberek, de meg fogjátok szokni. Eltelik az első félév és már olyan mintha mindig is oda jártatok volna.
"Nyeld le a félelmeid. Töröld le a könnyeid. Engedd el a legsötétebb éveidet. Állj fel. Mosolyogj. Menj el." ~Harry Styles.






~Sonia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése