2015. júl. 6.

Csináld magad || Mindenféle

Ahoy emberek!
Most egy amolyan DIY, azaz csináld magad ötletekből álló bejegyzéssel jelentkezek! Minden ötletnek megtaláljátok lépésről lépésre az elkészítési módját, én már csak kis megjegyzésekkel fogok segíteni nektek!






Csinosítsd a telefonod!
Ha van otthon gumi karkötőd és szinte biztos vagyok benne, hogy van, akkor remekül tudod vele színezni a telefonod! Csupán a keretére kell "erőszakolni", igen... sajnos elég nehéz feltenni, majd kivágni a lyukakat a töltőnek, hangszórónak és fülhallgató bemenetnek és már kész is vagy!





Jöjjön még egy telefonos segítség, hahh.. poén a javából!
Nektek is volt már olyan, hogy fel kellett volna tölteni a telefonotokat, de ha bedugtátok nem tudtátok letenni, mert nem volt hova? Itt egy remek megoldás! Csupán egy keményebb féle papírból, nem nem karton, mert az megtörik, kivágunk egy szélesebb csíkot, majd a végén két kör vagy bármilyen alakú lyukat, hogy átvezessük rajta a töltő vezetékét! Beletesszük a telefont, a töltő pedig megtartja a kis kütyünket!










Tudni kell rólam, hogy gyertyamániás vagyok, szóval ha valakinek ajándékot veszek abba tuti lesz illatgyertya, ezért szereztem egy gyertyás ötletet is! Tudjátok vannak azok a gyertyák amik sok színűek, de általában nagyon sokba kerülnek, pedig könnyű elkészíteni, akár otthon is. Csupán mécsesekre/fehér gyertyákra, zsírkrétákra és valami illóolajra lesz szükségetek!
Csak össze kell olvasztani az összetevőket, majd hőálló üvegbe tölteni! Az viszont fontos, hogy egyszerre csak keveset öntsünk az üvegbe és mindig hagyjuk megdermedni mielőtt más újra öntenénk bele, mert az üveg szélén megtapad és egy lyuk lesz a közepén. A különböző színek közt meg még inkább meg kell dermednie, mert különben összekeverednek a színek!








Íme még egy gyertyával kapcsolatos ötlet. Ez egy lámpás (na nem mondod?!?!?!). De nem akármilyen, ugyanis sörös vagy bármilyen fém üvegből el tudjátok készíteni. A lényege, hogy be kell vagdosni az üveg oldalát, hogy közepes széles csíkokat kapjunk, majd összenyomni, ezután igazgassuk meg a csíkokat, majd fújjuk le festékszóróval! Mehet bele a mécses és ha a tetején egy lyukon át cérnát fűzünk bele még fel is akaszthatjuk!






















Ez az ötlet igazából több irányba is elfordulhat! Csak egy kulcsot kell körömlakkal, vagy bármilyen festékkel befesteni, vagy akár az egészet. Ebből lehet csupán egy kicsit jobban feldobott kulcscsomó, de akár nyaklánc is!



























És a végére egy igazán édes faldekoráció! Vágj ki szíveket színes  papírból, de a szív tetején lévő bevágásnál vágj bele egy kicsit és húzd összébb, hogy kidudorodjon! Ezeket felragaszthatod a faladra és máris kicsit feldobtad a szobád!

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jó, hasznos kis blog! :) Csak így tovább, várom a következő bejegyzéseket! ;)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon köszönjük! Igyekszünk ;)
    -Sonia

    VálaszTörlés