2016. jún. 16.

Amiket nem hagyok ki || Fesztek

Már egy fél hónapja itt a nyár és a legtöbbeteknek már a szünet is megkezdődött. Szóval arra gondoltam, hogy megosztom veletek, melyik rendezvényekre, illetve fesztekre fogok ellátogatni a nyáron. Remélem legalább az egyikhez megjön a kedvetek és, ha gondoljátok írjátok meg kommentben, hogy ti mivel fogjátok tölteni a nyarat.





1. MondoCon

Ez lényegébe egy kétnapos rendezvény a Keleti-kúltúra és az Anime kedvelőinek. Eddig még egy Con-on sem vettem részt, ugyanis nem nagyon vonzott eddig ez a világ, de egy ideje nagyon megkedveltem ezt az egész dolgot. Ezt a rendezvényt Budapesten, a Hungexpo-ban rendezik meg, július 16 és 17-én. Rengeteg program lesz, mint például CostPlay verseny és rengeteg Animével és a japánizmussal foglalkozó webshopnak is kint lesznek az asztalaik.



2. Jazz-Piknik

2016-ban 5. alkalommal rendezik meg ezt a rendkívül hangulatos jazz zenei fesztivált és én idén másodjára fogom elvezni. Ezt az 5. évet egy amolyan jubileumi évnek fogják fel, szóval nem 2 hanem 3 napos rendezvényt szerveznek. Mint minden évben most is lesznek kisebb és nagyobb fellépők. A nagyobbak között említhetjük STGermain-t, Incognito-t és Mario Biondi-t. Mint már feljebb említettem az egész nagyon hangulatos, olyan kis bekuckózós zenehallgatós. Akik direkt a kényelemben akarnak utazni akár babzsákokon ülve is hallgathatjuk a lágyabb és kevésbé lágy jazz dallamokat. Ezt a fesztivált Augusztus 4-6-ig találhatjátok meg Paloznakon, a Blaton mellett.





3. PlayIT

Mint minden évszakban nyáron is megrendezésre kerül a PlayIt, ami az ország legnagyobb gamer eseménye. Ide is másodjára fogok kilátogatni és valószínűleg mint a 2 napon részt fogok venni. Rengeteg játékokkal foglalkozó cég és egyéb tech kütyük cégei lesznek kint standokkal. A plusz az benne, hogy YouTuberekkel is találkozhatnak az ide kilátogatók. Eddig csak játékokkal foglalkozó csatornák emberei voltak kint, de a tavaszi show-n már megtalálhattuk a vloggereket, illetve a beauty gurukat is. Ennek a rendezvénynek a pontos dátumát még nem lehet tudni, de valószínűleg a nyár közepe tájékára fog esni. Ha minden igaz, akkor Budapesten a Millenárison találhatjátok ma
jd meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése