2016. márc. 27.

Új kedvenc hírek

Sziasztok.

Vannak hírek a kedvenc filmeim-könyveim körül. Gondoltam megosztom veletek.





1. A napokban jött ki a Kiválasztott 2. része dvd formában. Az extrák tartalomban különböző forgatási ,,titkokat" találhattok, e mellett Cinna által készített Poszáta páncélzatának titkai is elérhetők.
Különböző díszdobozok is vannak amiben a sorozat mindegyik része megvan.









2. Új könyv lesz! A Harry Potter írónője bejelentette, hogy írja az új részt. Ami az elátkozott gyermek nevet viseli. Eredetileg csak színdarabként jelent volna meg. A magyar kötet kb nyár elején fog kijönni.





3. Biztos aki szereti, már látta az új Beavatott filmet a mozikban. Szerintem ez jobban sikerült mint a sorozat többi része.
A történetről röviden: Tris és társai ki jutnak a kerítésen túlra és felfedezik a valódi világot. Ami nem olyan mint amilyennek először tűnik.
A történet a cselekményszál kellős közepén záródik le hiszen a 3. rész itt is ketté van szedve. (ami szerintem már kissé unalmas)









4. Az Útvesztő trilógia záró filmjének forgatása alatt súlyos baleset történt. A főszereplőt, Dylan O'brient valamilyen véletlen folytán egy autó elütötte. A baleset után kórházba szállították és ott ápolják. Jobbulást kívánt neki a rengeteg rajongója és követője. E mellett színésztársai, Thomas Brodie-Sangster (Newt) és Kaya Scodelario (Teresa) is. Barátai támogatják amíg fel nem gyógyul a csonttöréseiből. A filmet ezáltal a mozikban csupán 2017-ben tekinthetik meg a rajongók.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése