2016. febr. 12.

Valentin napi outfittek

Sziasztok, itt van már a nyakunkon a sokak által utált Valentin nap. De nekem minden kritika ellenére nincs bajom vele. Ezért adok nektek pár ötletet, hogy miben mutatkozzatok e jeles napon. ;)

1. Laza, egész napra

 


Egy egyszerű farmer-póló összeállítással sohasem lőhetsz mellé. Ha választasz mellé valamilyen szép kiegészítőt akkor igazán pompás külsőd lesz. De e mellett figyelj arra, hogy ne csak a külsőségekkel törődj hanem főleg a bensővel. Tudod, a kincsesláda is belülről ragyog...

A szerencse nyakláncként hordott, nyakék ma sem maradhat el.


2. Ha esetleg barátokkal találkoznál

Én magamon valami kis cuki egybe ruhát (vagy esetleg szoknya-blúz kombinációját) tudnék elképzelni, de akinél ez szóba se jöhet, akkor lehet valami sportos esetleg vad is. Tehát amiben lenni szoktatok a hétköznapokon. Hiszen a barátaiddal találkozol, légy előttük önmagad!  ;)







3. A végére a legeslegjobb dolog: Ha elmentek valahova a szerelmetekkel <3

 Szerintem mindenképp legyen rajtatok valami világos színű, vagy valami csinos pl: csipkés. Pluszba lehet rajtatok valami alkalomhoz illő szivecskés vagy virágos darab is.




















   



























Remélem tudtam pár ötletet adni nektek. Ha tetszett a bejegyzés, akkor +1-ezzetek és iratkozzatok fel! ;) Sziasztoook! :))


Képek forrás: www.google.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése