2016. febr. 14.

Amiért utáljuk a Valentin-napot

Rendben lassan azt fogjátok hinni rólam, hogy én mindent utálok ami kicsit romantikus vagy aranyos vagy bármi, de higgyétek el nem utálom ezeket csak olyannyira klisé ez az egész és valahogy sose úgy alakul, ahogy én akarom, hogy húha. Szóval jöjjön is az a pár, khm "pár" dolog ami miatt egészen biztos, hogy ti is utáljátok ezt az ünnepet.







Nem nem az lesz az első, hogy mézes mázosan elmondom, hogy a szerelmünket nem csak egy nap szabad vagy kell meglepnünk valami hiper romantikus dologgal... Nem ez nem a klisékről és a Tumblr pillanatokról szól. Oké kezdjük...


Idézetek... Idézetek mindenhol. Ne értsetek félre nincs semmi bajom az idézetekkel. Amik filmekből, könyvekből vagy fontos, ismétlem fontos emberektől vannak. De azoktól, amik a "csodálatos" elméjű tinik fejéből pattannak ki egyszerűen kiakadok. Mindegyiknek annyi értelme van, mint a "Télen viselj sálat, mert hideg van." idézetnek. Na ez például már félig-meddig nevezhetjük idézetnek, mert egy Vlogger említette ezt. Szóval igen. Nem kérek az egyéb hányingerkeltő "idézetekből".






A következő "kedvencem", aki mindenáron tudatni akarja mindenkivel, hogy ő aztán a barátjával/barátnőjével tölti a napot, lefotózza a romantikus reggelit, ebédet, vacsorát. Megmutatja, hogy ő bizony ezt ünnepli és egyszerűen a szádba tolja, hogy nézzed milyen szerencsétlenül szerelmes vagyok és nézd nézd nézd! Emberek elhiszem, hogy milyen jól érzitek magatokat... De akkor érezzétek jól magatokat és ne csináljatok meg mindent kétszer csak, hogy le tudd fotózni azt ahogy a kezedbe nyomja azt a hatalmas rózsacsokrot. Köszönöm.



Amikor egyszerűen mindenből van "különleges", limitált Valentin-napi kiadás... Rendben. Amikor például kávézókban van ilyen az egész jó, mert szinte minden ilyen dolog finom, de ne kelljen már mindig egy évet várni, hogy újra ilyet ihass. Vagy az épp szuperül kinéző szépségápolási termékek, amikről azt hiszed, hogy milyen csodás, de végül kiderül, hogy rosszabb, mint a többi. Szóval általában ezek is mindig csak csalódások.


Rendben nem is lett ez olyan sok utálom. Végül is ezeket szerintem senki se bírja elviselni. Ugye...?


Sonia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése