2016. okt. 23.

Alaszka nyomában| Könyvajánló

Képtalálat a következőre: „alaska nyomában”

Sziasztok! Már megint elnézéseteket kérem a sok kimaradásért, de sajnos alig van időnk és energiánk a blogoláshoz. Most viszont egy könyvet szeretnék Nektek bemutatni ami nem más mint John Greentől az Alaska nyomában.



~,, A tizenhat éves Miles Haltert elbűvölik a híres emberek utolsó mondatai és unja otthoni biztonságos életét. A középiskola után rábeszéli szüleit, hogy írassák be egy bentlakásos iskolába. Itt ismerkedik meg Alaska Younggal, az okos, vicces és halálosan szexi lánnyal, valamint Chippel, az ösztöndíjas zsenivel, aki kollégiumi szobatársa lesz."

~128 nap alatt Miles élete gyökeresen megváltozik, miközben Alaskát önpusztító viselkedése a végső tragédia felé sodorja..

ELSŐ PIA,
ELSŐ BALHÉ,
ELSŐ CSAJ,
UTOLSÓ SZAVAK



,,...Egyéni útbaigazítást nyomtatott ki valamennyiünknek, másodpercre lebontva a teendőket, Összeigazítottuk az óráinkat. Mindannyian fekete ruhát és hátizsákot viseltünk, lélegzetünk gomolygott a hidegben, agyunkban percekre lebontva zakatolt a terv, a szívünk kalapált. Együtt léptünk ki az istállóból. Este hétkor már teljes sötét volt. Mind az öten magabiztosan haladtunk. Még soha nem éreztem magam ilyen királyul. Végre megtaláltam a Nagy Talánt, és legyőzhetetlenek voltunk..."

Biztosan hallottátok már John Green nevét valamely híres regénye kapcsán. Például: Csillagainkban a hiba, Papírvárosok, Will&will... még sorolhatnám. Én pár kedves ismerősömön keresztül jutottam el e a regényhez, amely egyszerűen tökéletes. Kalandos, vicces, szomorú és a legfontosabb az, hogy teljesen életszerű dolgok zajlanak le benne. Úgy mutatja be Pufi életét az író, hogy mi, olvasók teljesen átérezzük boldogságát, fájdalmait. Mintha mi is ott lennénk. A kedvenceim közé került.

A könyvet ajánlom azoknak akik szeretik a humort és a valóságot. 16+

Nincs e regénynek film adaptációja, de remélem nemsokára láthatjuk a mozikban. :))

Ha megtetszett a könyv, feltétlen olvassátok el! Ha már ismerted, kérlek mondd el véleményedet kommentben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése